Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vilken persondata sparar ni om mig?

Vilken persondata vi sparar om dig beror på vilket engagemang du har hos oss.  
 
Pappersprenumeration   

För våra pappersprenumeranter sparar vi de uppgifter som krävs för att vi ska kunna leverera tidningen till dig samt för betalning och fakturering.
Om du använder den digitala tillgången som ingår i din pappersprenumeration och är en inloggad användare på våra digitala tjänster samlas data som används för att förbättra och personalisera din digitala upplevelse och för att analysera hur tjänsten används.  Vi använder även data för att rikta relevant marknadsföring till dig.

Digital prenumeration/Digital inloggning  

För inloggade användare på våra digitala tjänster samlas data som används för att förbättra och personalisera din digitala upplevelse och för att analysera hur tjänsten används.  Vi använder även data för att rikta relevant marknadsföring till dig. Vi behandlar också de uppgifter som krävs för betalning och fakturering av den digitala tjänsten.

Icke-inloggad digital besökare  

För icke-inloggade besökare på våra sajter samlar vi inga personuppgifter – vi samlar alltså ingen information som direkt kan kopplas till en fysisk person. Anonymiserade data samlas dock in och innehåller till exempel information om vilka artiklar som läses och vilka typer av enheter som nyheter konsumeras på. Dessa uppgifter kan vi dock inte koppla till dig som person.
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.