Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Sämre läsbarhet i arktiklar

Hej,
finner att fler och fler artiklar inte kan läsas av oss som inte är prenumeranter. Det är en tråkig utveckling att utestänga många, är en ekonomiskt intresserad lärare. Har läst Di.se under många år med en stor tillfredställelse, men nu känns det inte ok att bli avbruten i en intressant artikel. Det blir fler och fler artiklar som man inte kan läsa. Dåligt!!
Björn Keanius Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Björn,

  Tack för dina synpunkter.

  Tidigare har vi kategoriserat allt vårt material på Di.se som antingen gratis eller för prenumeranter.
  Istället för att låsa vissa artiklar för att enbart vara tillgängliga för prenumeranter har vi infört frekvensmodellen som innebär att man kan läsa ett visst antal fria artiklar per vecka. Är man prenumerant behöver man således logga in för att läsa vidare och är man inte prenumerant kan man läsa mer om våra digitala paket samt teckna en prenumeration här

  Med vänlig hälsning

  Rickard Kundservice
 • Tycker att ni ska ta upp om swish  och hur man ska veta om man swishar till företag.Har googlat och det står att det ska stå 123 i början av nr man swishar till ,men att det inte alltid är så.hur ska man då veta? svarta pengarna kommer ju att börja öka i gen om inte folk vet bestämt ! Man ska ju inte behöva ringa skatte myndiheten när man ska betala.bättre att skatten kommer in när den ska, än en massa nya höjningar från regeringen.Sen blir det ju inte rättvist ur konkurans synpunkt !
  patrik silfwerbrand
  patrik silfwerbrand

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy