Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Sämre läsbarhet i arktiklar

Hej,
finner att fler och fler artiklar inte kan läsas av oss som inte är prenumeranter. Det är en tråkig utveckling att utestänga många, är en ekonomiskt intresserad lärare. Har läst Di.se under många år med en stor tillfredställelse, men nu känns det inte ok att bli avbruten i en intressant artikel. Det blir fler och fler artiklar som man inte kan läsa. Dåligt!!
Björn Keanius Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Björn,

  Tack för dina synpunkter.

  Tidigare har vi kategoriserat allt vårt material på Di.se som antingen gratis eller för prenumeranter.
  Istället för att låsa vissa artiklar för att enbart vara tillgängliga för prenumeranter har vi infört frekvensmodellen som innebär att man kan läsa ett visst antal fria artiklar per vecka. Är man prenumerant behöver man således logga in för att läsa vidare och är man inte prenumerant kan man läsa mer om våra digitala paket samt teckna en prenumeration här

  Med vänlig hälsning

  Rickard Kundservice
 • I have a problem with your big adverts that cover more than half of my screen. Is there any way to get rid of those adverts when scrolling down the pages?
   Gote Hertz
  Gote Hertz
 • Hi Gote,

  Thank you for writing to us. The answer to your question unfortunately is no. In short we are dependet of our advertising revenue to be able to retain our high quality product.

  Tack you for reading Dagens industri.

  Best Regards,


  Anna Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy