Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur betalar jag min faktura med kort?

Är det säkert att göra detta?

Kommentarer

 • Hej Marie-Louise,

  Tack för att du kontaktade oss.

  Här kan du betala din faktura med kort. eller ladda ner en blankett för anmälan om autogiro. Kortsidan är i https:// som du kan läsa om här.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Therése
 • Hej!

  Denna länk funkar inte längre http://www.di.se/pren/min-sida/faktura/

  Jag har fortfarande inte fått fakturan som skulle skickas till min adress. Kan man inte betala på ett annat sätt än att få den hemskickad?

  B
 • Hej,

  Funktionen för att betala med kort finns i dagsläget endast som alternativ om man tecknar prenumeration via webben. Man väljer vid beställningstillfället att man önskar betala direkt via kort och det dras sedan kontinuerligt. Detta går tyvärr inte att lägga på i efterhand, men vi hoppas att det ska finnas en lösning för detta så småningom.

  Man kan också som alternativ ansluta sig till E-faktura via sin internetbank. Länken för att se sin faktura är ändrad och finns för närvarande inte som länk på kundwebben men den är: http://dagensindustri.se/System/Footer/Betala-f...

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Angelica Kundservice
 • Hej, jag skulle vilja ändra från faktura till kortbetalning på en digital prenumeration. Funkar det, eller måste jag säga upp prenumerationen och teckna en ny senare där jag väljer kort?
  Gustav
 • Hej Gustav.

  Funktionen för att betala med kort finns i dagsläget endast som alternativ om man tecknar prenumeration via webben. Man väljer vid beställningstillfället att man önskar betala direkt via kort och det dras sedan kontinuerligt.

  Så i ditt fall så behöver du avsluta prenumerationen, och starta upp en ny via webben, om du fortfarande önskar betala med kort.

  Med vänlig hälsning

  Rickard Kundservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.