Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

På vilka sätt kan jag anmäla betalning med autogiro?

Har skickat in autogiroblanketten till er med post två ggr, men det fortsätter att ramla in pappersfakturor med 100 kr påfört i faktureringsavgift (oetiskt i mina ögon). Jag vet inte om det är Postnord som är oförmögna att utföra sitt uppdrag eller om det är ni som inte har ordning på inkommande post. Oavsett vilket känns det meningslöst att utföra samma övning igen. Kan jag skriva under mitt autogiro och sedan scanna det till er? I så fall, till vilken adress?

Kommentarer

 • Hej Karin!

  Tack för att du kontaktar oss.

  Jag beklagar de problem du har haft. Vi har inte möjlighet att ta emot din anmälan via scanning men du kan anmäla dig direkt via din internetbank.

  Jag bjuder på fakturaavgiften i och med att du har gjort helt rätt. Du kan dra av 100 kr från din nuvarande faktura.

  Jag önskar dig en fortsatt bra dag.


  Med vänliga hälsningar

  Rickard Kundservice
 • Jag fick rådet att vända mig till min bank av en kollega till dig tidigare, men Nordea säger att jag det är företaget som ska ha betalningen som ska göra godkännandet via en blankett. Kommer alltså inte fram den vägen.


  Om jag bodde lite närmare Stholm skulle jag ta blanketten i handen och överlämna den personligen, men vad gör jag nu?
  Karin Larsson
 • Hej

  Tack för att du kontaktar oss.

  Många banker erbjuder att man kan koppla autogiro direkt via sin internetbank men om din bank inte har någon möjlighet att ta emot autogiroanmälan på detta sätt så behöver du tyvärr skicka in en ny blankett till oss.

  Jag skickar dig en ny autogiroblankett. Kanske har blanketten skickats till fel adress så att det fungerar bättre denna gången.

  Betala in din nuvarande faktura utan fakturaavgiften så har du möjlighet att hinna koppla in autogirot tills vi drar nästa gång i september.

  Med vänlig hälsning
  Rickard Kundservice
 • Hej,

  Fråga 1: Om man anmäler sitt kundnummer till betalningsmetod Autogiro betyder det då att man inte blir debiterad fakturaavgiften på SEK 100,00?

  Fråga 2: kan ni skicka/maila era fakturor som PDF-fakturor?

  Mvh Anja
  Anja
 • Hej Anja,

  tack för att du kontaktar oss.

  Om man har en prenumeration med autogiro skickas inga fakturor ut och då kommer det inte heller finnas någon fakturaavgift.

  Som svar på din andra fråga så har vi endast pappersfakturor som vi skickar. Alternativet är just autogiro eller e-faktura.

  Återkom gärna om du har vidare frågor eller andra funderingar.

  Vänliga hälsningar,
  Josefine Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.