Dagens industri

Hur beställer jag taltidning?

Uppdaterad

Med en prenumeration av taltidningen får man som prenumerant får tidningen i ljudformat istället för i pappersformat eller digitalt. Beställer man taltidningen får man tidningen uppläst via en app, sin dator eller en taltidningsspelare - helt beroende på vad som passar ens behov och önskemål bäst. Självklart är apparna och taltidningsspelaren gratis.

Taltidningen är en lätthanterlig service som ger dig tillgång till hela papperstidningens innehåll. Du bläddrar enkelt mellan olika avdelningar. Du lyssnar på taltidningen i en taltidningsspelare som ingår i din prenumeration av taltidningen eller med hjälp av en app i din mobil, surfplatta eller via datorn. 

Vi erbjuder taltidning i samarbete med MTM - som vid beställning åker ut till och hjälper till med t.ex. installation och instruktioner för hur taltidningsspelaren används. Detta tar uppskattningsvis 2-4 veckor från beställningsdatum.


Har man redan en prenumeration av papperstidningen betalar man endast ett tillägg på 10 % för att få Di i taltidningsformat via MTM.

Har du några frågor eller önskar beställa taltidning är du varmt välkommen att kontakta kundservice - så hjälper vi dig vidare!Guide taggad med: taltidning taltidningen uppläst